Lógr světa
Jsem plna lógru světa,
a už nemůžu ani zvracet.
Chci ze sebe dostat chuchvalce světla,
chci se opět sama ve tmě ztrácet.
Sama ve tmě s vyhaslou svící,
sama uprostřed ticha.
Sama pro sebe jsem nástroj mučící,
sama obětí krvelačného mnicha.
Který si ani kápi nesejmul..
Přečteno 370x
Tipy 8
Poslední tipující: Zasr. romantik, Bíša, Mraveneček, WAYWARD
Komentáře (0)