Chtěla bych
Chtěla bych svobodu andělů,
ale mám na oknech mříže
Chtěla bych spoutanost okovů,
ale mám prostorné výše.
Chtěla bych lásku dostávat,
ale v mém srdci nenávist hnije
Chtěla bych v nenávist holdovat,
ale mou duši teď jen láska kryje.
Chtěla bych něhu pohlazení,
ale v mé mysli je touha ran
Chtěla bych bolest v probuzení
ale hladí mě něčí dlaň.
Chtěla bych klid věčné smrti,
ale život mi zdobí líc
Chtěla bych život na výsluní,
aby z kontrastu nezbylo nic.
Přečteno 419x
Tipy 7
Poslední tipující: sýc, Blázen? =), ilona, 4LJFilip, B.a.r.b.a.r, susana načeva
Komentáře (4)
Komentujících (4)