Duše
DUŠE
Duše, která naříká,
v lásce které se neříká.
City svoje nepoví,
a o smutku se nedozví.
Slza jako slaná voda,
tiše padá z oka.
Hořkost žalu tvého,
bolí u srdce mého.
Chybí mi vůně tvého těla,
takhle jsem to nikdy nechtěla.
Je to vážně síla,
vzpomínka, co po tobě zbyla....
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
Komentáře (0)