New York
Anotace: ... obtloustlí učedníci jednoho bezvýznamného Boha, Boha peněz, drahých aut, nádherných domů... Ale ve skutečnosti nejsou ničím, protože v nic nevěří, nic svatého jim neosvětluje cestu...
Prožitky z hororu
s očima nahoru
vstříc kruté závisti
jen smrt vše očistí
s rukama od hlíny
vzleté to vidiny
světla blízké temnotě
v zničující prázdnotě...
Prožitky z hororu
strmě vzhůru
zahnat noční můru
pevně usazení
nad nás není
s rozhovoru útržky
tulákovy roztržky
na kameni vytesané
krví v knihách psané
obzory poroby, zoufalství, chudoby
někde v nás však stále bdící
na nebi se zrcadlící
prožitky z hororů...
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)