Asi by jste měli vědět :)
Vaše rýmy jsou jen blbá shoda náhod
jděte se bodnout,jsem moc rychlej na váš závod
jste h*vno,nemáte návod
nemáte šanci
hahaha vy*ebanci
můžeš zírat,jak tě budu týrat
dám ti 220V na bradavky
obleču ti plavky Toma Savky
natočím s tebou extra videonahrávky
probudíš se na ulici v popelnici u zastavky....
Komentáře (2)
Komentujících (2)