Palermo
Anotace: Nevěděl jsem že mi tak moc budeš chybět...
Ještě jednu kávu, prosím,
říkám vrchnímu cizím jazykem
a on se tváří jako by mi rozuměl
a staví mi na stůl dvě skleničky
a jednu láhev vína a cosi povídá
a rovná při tom unavenou květinu
a čeká na odpověď, připravený
s vývrtkou v ruce odhalit tajemství
ukryté šest roků v lahvi
a já nevím co mám odpovědět
protože dnes se mnou nejsi
a nebudeš ani zítra a ani pozítří
a asi bych z toho měl být smutný
ale nejsem a ukazuji vrchnímu
aby mi nalil bez ochutnání
a přineste mi, prosím, popelník
a tu kávu už nemusíte protože s tebou
lásko už budu celý život.
Přečteno 259x
Tipy 9
Poslední tipující: sophia92, prostěholka, susana načeva, labuť, hanele m., WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)