při matematice
Tolik slov
chtěla jsem říci.
S pravdou jsem němě stála
se řvoucí ženou po pravici.
Kde je pravda?
V jejích slovech
či v mé mysli?
víme obě..
tu i tam..
slzám nebránivši,
viděla jsem ty číslice
hloubě někdě v hrobě.
5.1.2009
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: susana načeva, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, al-pacino
Komentáře (2)
Komentujících (2)