....tam nám bude krásně
Vydám sbírku krásných básní,
pro radost a možná i trochu pro peníze.
V ní budem pořád mladí, krásní, šťastní,
Žádné chmury, splíny, žádná krize.
Tam budou tvoje oči modré,
jak nejkrásnější z barev duhy.
V té sbírce bude voda víno,
a každý vítěz, nikdo druhý!
Modré z nebe denně dvakrát,
vše se daří, vše se svede.
Už nikdy nemusíš říct - "NASRAT!"
a nikdo mi tě neodvede.
Přečteno 327x
Tipy 12
Poslední tipující: Zpátky, Bíša, Psavec, labuť, malá slečna, 4LJFilip, jarmil, PrinceznaHeliovýchbalonků, al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)