Anotace: Kdo četl mou předchozí báseň, bude vědět, co se stalo. Tohle je má poslední vlčí báseň... Snad jste si je užili lépe, než já.
Děkuji, Úner... Byla jsi se mnou již od začátku, pokud vím, vážím si Tě. Děkuji i ostatním, kteří mých pár básní, které jsem se nestyděl publikovat, četli a dokonce se zalíbily. Vlky miluji a neopustím je kvůli jedné dívce, vlčí paní však opustila mě... Život je autobus :-).
27.01.2010 10:30:00 | balaam
vlci jsou lidem v mnohém podobní, až na svou věrnost. neopouštěj je proto kvůli jednomu člověku.
26.01.2010 10:15:00 | Kristine Clary-Aldringen