Anotace: jen komentík k básničce Čarodějky....
Andělé jsou dobří hoši, když nám teče do galoší.
Jsem ten, co na pravé anděly nevěří. To jen člověk, co nás má rád, zkoušel si křídla z andělského peří.
ST :-))
27.01.2010 11:09:00 | poustevník Jirka
andělé jsou věrní strážci lidských duší a v pravý čas kdy ztrácíme víru mohou v jeden jediný okamžik učinit zázrak který nám změní život...navždy. KRÁSNÉ ST!
17.01.2010 08:14:00 | Acham
Moc krasne....zkutecne to tak je...andele jsou mezi nami...zrovna vcera jsem jednoho potkala
16.01.2010 23:34:00 | Štěstěnka
Také mívám někdy ten pocit,je pak vzácný, jako těch Tvých pár slůvek.
16.01.2010 20:18:00 | carodejka