čtyřlístek
Anotace: jak se plní přání...
Vložila jsem čtyřlístek
mezi prázdné papíry
v naději,
že štěstí mi přinese
a přání splní mi
V noci jsem pozorovala
démanty oblohy
snad jeden splní mi
přání mé svobody
Přes den jsem chytala
přáníčka malá
pak jsem je pouštěla
jen co jsem si něco přála
o rok později
bylo to k večeru
přání se splnilo
já ho však promarnila...
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)