Někdy se zdá být jednodušší žít s maskou než ukázat svou pravou tvář... ale my dvě už jsme masky dávno odložily a naše tváře brzy budou mít svoji barvu, svůj skutečný nádech, dokouzlený počátky jara.
13.02.2010 10:42:00 | Denael
paráda - dnes asi čtvrtá báseň na Literu,
u které si říkám, že konečně je tady zase co číst :)
16.01.2010 22:50:00 | Romana Šamanka Ladyloba