Ukolébavka mistrů
Utichl smích, zmizela slova,
nočním klidem mým nese se znova,
stará a známá linie tónů,
co složil nám ten pan od Beethovenů...
S ní střídá se skladba jeho další,
jež zdá se mi být ještě starší...
Sonátou Měsíce zvána jest,
s ní šla bych i prachem cest...
Líbí se mi velmi tyto vzácné chvilky,
kdy vplouvám jak do melodií líných
tak i do smetanovic polky...
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Lioness, jedam, Bíša
Komentáře (0)