Slepé bolero
Tak
ráda bych ti napsala
něco o svém dobrém spánku
jak sis přál
ale nemohu
MYSLÍM NA TEBE
na lodi z pauzáku
kterou tak prosvítá
má nemravná duše
obkreslená
do dlaní
MYSLÍM NA TEBE
když hvězdy
pláčou
do tichých nocí
a zalykají se
igelitem
MYSLÍM NA TEBE
odpusť že zas
odpusť že
navždy
Přečteno 306x
Tipy 33
Poslední tipující: Gabrielle, Skywalker, Holis, labuť, Bíša, zenge, PrinceznaHeliovýchbalonků, B.a.r.b.a.r, Lacosta1, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)