nová vyznání
dávné poznání
zvony vyzvání
musíš dál jít
víra nevíra
myšlenka dotírá
na cestě mosty teď
za sebou zapálit
na jarmarku marnosti
teď tě pohostí
z jakési vděčnosti
vyhráváš hlavní cenu
v lehkém záchvěvu
podobném úsměvu
dohráváš pochybně
podivnou scénu