I MALÁ RADOST......
Anotace: Co se honí hlavou? Facebook RADEK ŠAFARIK./15.1-17.1 2010/
I malá radost má své přednosti
každý smutek,novou otázku?
když svět se nutí
a hraje si na lásku
v každičkém řádku
hraje novou pohádku
ve vteřině najdeme nové svítání
co smutek dohání
a vůně stoupá do nosu
a nese baseň na vaší adresu....
Přečteno 293x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Hazentla, Holis, labuť, Bíša, Květka Š., Psavec, Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)