Hořká
Ďáblice mrtvolná, bledá
nesípej, nekřič, nešlehej plameny.
Bída a lži ze kterých se zvedáš
a přírazy neočekávany,
přichází znovu a stále
znovu a silněji
a to vše se přátelí
s krutostí - to rádo tě rozpálí
čímž nevinné oběti pod váhou tvou trpí.
A s každou chybou
tvá zloba narůstá
ty drtíš mi spánky, zatláčíš oči
vnikáš do mne s chutí a zlostí
nemlčíš, křičíš, avšak má ústa
slepená ke tvým
tebe podporují...
Komentáře (0)