Nevědomost
Anotace: Nevím, jak to nazvat, nevím, jak to popsat... Prostě to najednou bylo.
Strach svírající útroby,
němý výkřik nikdo neslyší,
věci, co nikdo nevidí,
pomstychtivá myšlenka v hlavě svrbí.
Ramena shrbená,
obnošený kabát,
slůvka nebojácná,
přestaň se Smrti smát.
Představí tě utrpení,
krátkým chvílím bolesti,
s černou vlečkou
z nočních můr.
Životy za sebou vlečou,
odhozené jako starý šat,
ústy nesmyslně hýbou,
vítej v čekárně na smrt.
Prázdné oči
ze všech stran
se dívají
pohledy nevinných pan.
Sám se zabíjíš
vlastním žalem,
city popíráš,
přežils, ale jen málem.
Komentáře (1)
Komentujících (1)