1943
tenhle brzký rok
strašnej paradox
vypadá špatně
když ten rok začne
němci boj vedou
buducnost šedou
lidé viděli
vůdce nechtěli
stalingrad přišel
fašismus pošel
tohle byl obrat
můzu svou sebrat
lsd vzniklo
nenávist smetlo
z těch co jej rádi
sny se jim zdáli
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)