Odešlo...cosi
Anotace: prostě báseň od pisálka povídek
Sbírka:
Dolor
Den odešel
život vzal za své
už nikdy nebude
světlo v mé duši
světélko naděje
navždycky pohaslo
nic nebude jako dřív
Dny plné lítosti
lítosti nade vším
Dny plné bolesti
Bolesti z beznaděje
Krása je pryč
nádhera mládí
zmizela, aniž byla poznána
prý se nevrátí
Odešla radost
pěkné chvíle
zůstaly vzpomínky
sny dávno shnilé
nikdy nic nebude jako dřív
NIC se nevrátí
krása je pryč
zbývá stesk
chmurná duše
mládí pohřbené
vzpomínky pláčou
zestárlé ruce
plodí básně
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, ziriant, jaroslava anna
Komentáře (1)
Komentujících (1)