Pohoda
Prý sem býval hodnej kluk
ze kterýho vyrostl pěknej fracek
měl sem ten milej look
ted´ zasloužil bych pár facek
Asi sem konečně dospělej
no ne?
mám starosti
a předstírám, že sem veselej
Pravdou je, že nepředstírám
jak ten svět je růžovej
jen se na svět jinak dívám
Vidím ho svou pohodou...
Přečteno 287x
Tipy 13
Poslední tipující: TetaKazi, susana načeva, al-pacino, 4LJFilip, harmony, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, Mraveneček, jaroslava anna, Nomad
Komentáře (2)
Komentujících (2)