Anotace: hodilo by sa mi to dať i do kategórie sex
Tak zase obzory si tu rozšířil. Přemítal a tu myšlenku zprvu odmítal. Raz je raz. Naraz něeraz je však krajši. Věříš?
25.01.2010 17:14:00 | umělec2
Moc hezky mi zazněla a potěšila,My máme podobné slovo šešulka,ale to už jsem úplně někde jinde.
19.01.2010 18:11:00 | Íá
Holis - chybí ti tam háček na L - šušuľka - ale jinak dobrý :)
19.01.2010 08:18:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Šušulka, krásné slovo, které jsem ještě nečetl, ani neslyšel, ale naozaj, moc pekně sa mi čítala:ST!!!
Slovenština je nádherná, pokud jsem udělal chybku v komentu, omlouvám se.
18.01.2010 21:31:00 | Holis
... řekl bych že docela koresponduje s tou mojí ... nakonec jsme je psali zhruba ve stejnou dobu ... ;-)
18.01.2010 12:07:00 | JardaCH