bouří...
prchavá
jako zvlněná hladina
pohladila
a pak
zaražením klínu
uvolnila
divoké klima...
tlukot...
zraněná
vykřikla vztekem
trhla tělem
odhodila pancíř
vytryskla zima...
tlukot...
ona
obnažená
a on válcíř
s oblohou ocelovou
na ramenou
neoholenou tváří
natrženou úsměvem
skáče do vody
s ucpaným nosem
a rukou nahoře
omotanou chřestýšem
zkouší hloubku
kráčí po dně
se slabostí v kolenou
není kam dojít
přesto jde dál
uchvácen její krásou
s duší blaženou
tam
kam se nesnaží dohlédnout...
tlukot...
zastíněná
sluncem
tvá láska je tak velká
že se nemůžeš ukázat celá...
tlukot...
halená
hypnotickým svitem
máváš ohnivým bodcem
na hřbetě draka
a já vyplaven
vodním sloupcem
přemítám
proč jsi skutečnější
než to co vidím...
tlukot...
tvůj obraz
mám v srdci
tam vydá
za všechna slova...
má Nespatřená...
Přečteno 352x
Tipy 54
Poslední tipující: dream in emptiness, maliska, Kapka, Jana M., zelená víla, Tanzania, pejrak, Mbonita, Holis, hašlerka, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)