Zapomenout
Anotace: ...nejde tak snadno.
Obloha zbarvená hvězdnou krví.
Z pocitů mých dám ji číst.
Potichu stromy mi šepotem poví,
jak obrátit mám další list.
V duši lásky plné moře.
Jen ho není komu darovat.
Zklamat se a znovu zkoušet,
úspěchy si plánovat.
Ze zrnek prachu mocný hrad,
z kapek rosy příval deště.
Ze snů si vesmír poskládat.
Noční můry pryč jen běžte.
Přečteno 312x
Tipy 31
Poslední tipující: susana načeva, Kars, carodejka, sluníčko sedmitečné, Mbonita, Psavec, Bíša, Holis, hašlerka, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)