Jseš prenatání, jseš mrtvá!
Anotace: pohled zpátky za záclonu--za kulisu čehosi...jak mohlo to být...i nemuselo. i já jsem vrahem mohla být! I JÁ...
Devět měsíců a čtrnáct dní.
Má snad tvé narození zpoždění?
Čekám na Tě jak na smrt,
jak na zející propast
mezi minulostí a dnem
co zítra přijít má.
Kde tvé prenatání já
dnes domov má?
Jaká bys byla?
A co bys měl rád?
Jaké jméno bych rozhodla se ti dát?
Kolik bych toho zkusila si
za ten krátký čas.
Jak moc změnila bych
tonu svého hlas.
A pohled můj na svět.
A v očích jen chlad.
Maminka v sedmnácti...
pomlouval mne snad
- ten feťák v parku u Billy?
Víš život je kurva.
Však odpověz mi.
Jaký je to v nebi v jeslích
těch co se vůli rodičů nenarodili?!
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Akura, sveřep
Komentáře (0)