Milión otázek
Anotace: ...než padly kapky dešťové
Na malém remízku
uprostřed polí
řešili otázku
proč láska bolí.
Kolem nich zajíci
a taky srnky
spásaly trávu
růžové trnky.
Vlaštovky nad zemí
věštily vodu
mravenci špítajíc
působí škodu.
Dešťové kapky
dotkly se ruky
podivný výraz
myslíš na kluky.
Pomůže jediná
chytrounká rada
však třeba u tebe
bude to zrada.
Naproti osudu
vstaň a zkus běžet
raději zůstaň
vedle mě ležet.
Povím ti verše
o modré obloze
o čistých duších
mám ještě v záloze.
Život je zvláštní
jít kterou z cest
neříkám zase
nějakou lest.
Že zcela určitě
rada ze zlata
uprostřed vesmíru
vede do bláta.
Přečteno 341x
Tipy 6
Poslední tipující: Nút, labuť, J's .., Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)