Anotace: je to krásné mít sestru... tuhle báseň bych chtěla věnovat mé milované sestřičce, ale doufám, že si ji nikdy nepřečte =)
:-D vy ste prostě magači obě:-D Bara cháchá na qvitka a ty maš zase bezdomovce křečka :-D a ještě k tomu ste obě ujeté na šikmo:-D (předpokladam že až si to přečteš bude mě to bolet:-D)
18.01.2010 18:38:00 | angelicek