Chtěla bych..
Chtěla bych být ptákem
pocítit svobodu a vzlétnout k oblakům.
Chtěla bch být rámem,
co skrývá kouzlo obrazů..
Chtěla bych být laní,
co mládě své chrání.
Chtěla bych být dlaní,
co ublížení Tvému brání.
Chtěla bych být párou,
a vypařit se nad hrncem.
Chtěla bych být dámou,
zvěčněnou známým umělcem.
Chtěla bych být vločka sněhu,
co k zemi padá.
Chtěla bych znát tvoji něhu,
protože mám tě ráda..
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: D. N., susana načeva, al-pacino, Denael
Komentáře (1)
Komentujících (1)