Přesně tak jak to od tebe vždycky čekám. Líbivé, jednoduché a k věci. Jen poslední odstavec se mi moc nezamlouvá, co se rytmu týče.
11.10.2010 11:00:00 | Hopy
Suprově podané a ráda jsem přečetla podruhé... upoutalo mne Tvé dílko. Slova dobře zapadají. Je to nápadité a opravdu dobře vyjádřené dílko. ST! bych řekla, že je zde málo.
18.07.2010 19:55:00 | NikitaNikaT.