Marnost a naděje
Anotace: . . . . . . . . . .
Marnost zaplavila svět,
mám svázané ruce,
uvadá rajský květ
a puká mé srdce.
Jedinou nadějí může
být objetí tvé hrudi,
přijmi mne, muže,
co černě se vidí.
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku...
Komentáře (0)