Jak je to možné?
jak je to jen možné?
jak je TOHLE možné?
jak se tohle vše může jen stát
jak?
Jak je možné, že lidé jsou věřící
a jsou, kteří říkají, že jsou nevěřící
a přesto věří v lásku, v pocit míru a citu
věří v rodinu, věří v zázrak
věří na osud, na náhodu
a přesto říkají, že jsou ateisti
jak je to možné?
jak se to může jen stát?
Jak je možné, že člověk jednu chvíli miluje
a hory doly slibuje
a zachvíli nenávidí a nůž do zad ti bodne
jak je to možné?
Jak je možné se zamilovat
jak je možné, že tomu všichni říkáme láska
jak je možné toho druhého znát
a přesto tě vždy něčím překvapí
Komentáře (0)