Vánoce
Vánoce
mrazivé ráno druhého dne
mrazivé bylo i poledne
mrazivá srdce se zimou chvějí
hřejivou lásku si neslibují
když v zemi po čertech krásné
bylo tak milo s přítelem
máš ruce i srdce prázdné
i plné svým smutným příběhem
Byl štědrý den, den dětských přání
byl taky štědrý na lásku
šla kolem, rušila spaní
těm, co už visela na vlásku
a o rok starší za pár dnů
chytřejší o pár vrásek
za lásku zase bojuju
ač umím, ji jenom ztrácet
ne slunce v duši v mracích schované
co letos bych si přál?
aby mi někdo z lásky upřímné
po ránu lůžko ustýlal
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)