Přátelství
Anotace: Tohle je pravda pravdouci
Přítel je ten, kdo Tě nikdy nezradí, takové přátelé poznáme jen jednou za život-věř není jich mnoho, ale Ty mezi takové přátelé patříš, proto jsem ráda, že tě mám.
Přečteno 941x
Tipy 2
Poslední tipující: Modrý Anděl
Komentáře (0)