Opravdu k zamyšlení. Zrození tolerance?
Doufám, že ti lidé
kteří nesou kříž
činů hnusných svých
budou poučeni...
ST
21.01.2010 12:57:00 | Kapka
Každý si nese svůj kříž...
19.01.2010 21:54:00 | Chancer
kdo z nás si kříž svůj
nennese
profese anděl je obsazená
beze smlouvy navěky
bezděky říkáme
proč jím nejsem já
doba je vážně zlá
radost je plevelem v předzahrádce
ráje
z kraje je lepší jen stát
a pak se začít usmívat...
ST
19.01.2010 15:05:00 | Mbonita