Čertovský veršík

Čertovský veršík

Anotace: Jeden malej čertovskej veršík, pro anděly a mikuláše, pro miminko, co doma pláče, pro všecky, hodný i zlobivý lidi - snad se Vám bude aspoň trošku líbit.

Tak dneska všem čertům
i Tobě andílku
přeju hezký den a velkou nadílku.

Nejen pro děti hodné a zlobílky,
ale i pro Vás mamky a tatínky
děti velký, nás dospělí,
babičky, dědy, marody v postelích,
tak ať je Vám všem dneska hej,
jsem malej, ale šikovnej...

Slibujem, že se polepšíme,
že svoje hříchy napravíme
a za rok k nám přijďte zas,
už blíží se vánoční čas.
Autor grázlík, 05.12.2005
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí