Podobenství
V minulosti zůstala
jen smutná černobílá šachovnice
s davnou ztracenou královnou
v agónii
posledního tahu
před cílenou prohrou
v budoucnosti pak
zůstane
jen do hladka zaoblený
bílý kámen
s již nečitelnou básní
pod nánosem zrnek vzpomínky
přítomnost však patří
prameni
co dere se
klokotá vře
strhává mění
doufá
slovům a činům
co splácejí se vlastní krví
vlastní bolestí
smíchem bláznovstvím
a těsně uprostřed mezi tím vším
co si říká život
tam někde v mém vlastním rozmezí
spočíváš ty
lascívně neřestný
a přesto nádherně živý obrys mých tužeb
Přečteno 373x
Tipy 52
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, pejrak, jedam, Noc17, carodejka, Kars, Oťas, susana načeva, Churry, Denael, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)