Dáváš...
Anotace: Dávejte lásku, přijímejte lásku...milujte a buďte milováni...toť mé od srdce přání...
Dáváš dnům otěže,
neustálá bolest,
plna velké zátěže.
Dáváš tělu pouta,
rozedírajíce v krvi,
chceš navěky spoutat.
Dáváš duši nože,
hluboké to jizvy,
neslyšíš proč, cože?
Dáváš? Ne, bereš.
Bolíš. Nesnesitelně.
S dobrem se pereš.
---a přepereš---
---vítězí zlo---
Přečteno 300x
Tipy 21
Poslední tipující: Charibeja, Čoki, al-pacino, Oťas, Pythonissa__, Paulín, labuť, Giginka, Solitude, Zefi, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)