ewone ani ne, nefunguje to tak, že čím bude JEMU blbějc, tím bude někomu jinému líp -- totiž, myslím a doufám, že ne. a pokud je na místě, kde to takto funguje --- pak jediná správná věc je PĚKNĚ RYCHLE ODTAMTUD VYPADNOUT.
23.01.2010 16:47:00 | pamp_elka
sledujte jak trpím
za ten váš hřích......
;-/ ááááá, tenhleten song bude určen pánům rodičům---
23.01.2010 16:43:00 | pamp_elka
je to zvláštní...jsem věřící, ale jinak, a proto tipnu:) Můj postoj je podobný:)
19.01.2010 23:04:00 | černý motýl tmy