Nač jsou nám platný všechny řeči
Nač jsou nám platný všechny řeči
a křik
a špatnej dojem
vždyť poslední nás stejně překřičí
klika u dveří tak hejbá domem
listí,listíčko třese stromem
s falešným pocitem že jsme bohem
Posbíraj všechny naše věci
a nás
co nemáme pojem
že vstanem, odejdem bez řečí
listí,listíčko zatřáslo stromem
nevstanu
nepůjdu
nebudu bohem.
Přečteno 355x
Tipy 6
Poslední tipující: Lucie Teru, hašlerka, Mraveneček, zelená víla
Komentáře (1)
Komentujících (1)