Povídej mi o sobě
Povídej mi o sobě drobnosti,hlouposti
každý maličkosti je mi třeba
i jakých ses dopustila podlostí
třeba jen ze zlosti
Já budu ti zas o sobě vyprávět
svý ideály,utopie,lásky,hříchy
jak myslel jsem že spasím svět
časem, ne hned
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: Lucie Teru, Kett, Mraveneček, Veru
Komentáře (2)
Komentujících (2)