kvantově...
v podstatě
je to jako být v kině
když se dívám
v rychlém sledu
na proud nehybných obrázků
a používám hlavu
která si je vzápětí
spojuje do běhu…
a jak to souvisí s životem?
také může probíhat
v mnoha malých dávkách
a to tak rychle
že pokud nemám
jinou vnímavou hladinu
prostě si to převedu
zdánlivě
do jednoho průměru...
Přečteno 336x
Tipy 48
Poslední tipující: Indigo, Romana Šamanka Ladyloba, drsnosrstej kokršpaněl, isisleo, Markéta Hl., Churry, Bíša, labuť, pejrak, Kapka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)