HUDBA JE PRO MĚ VŠÍM
Anotace: 17.1.2010, ráno v posteli.
Hudba pro mou maličkost,
znamená neskutečnou slast,
působí na mou duši,
jako hojivá mast.
Je to vášeň,
která bolí,
je to něha,
která hojí.
Hudbou člověk vyjádří,
své niterné city,
tvoří nové myšlenky,
jako zajímavé náměty.
Je to zázrak,
který fascinuje,
je to sen,
který inspiruje.
Hudba nečekaně rozechví,
každé srdce,
hladí tělo,
jako jemné ruce.
Je to čin,
který motivuje,
je to pocit,
který okouzluje.
Hudba je pro mě vším,
při ní bdím i sním.
Přečteno 321x
Tipy 21
Poslední tipující: WAYWARD, losscar, Kristýnka15, Radek.oslov.Šafárik, Koza, Quigleika, Bíša, zelená víla, labuť, Psavec, ...
Komentáře (11)
Komentujících (7)