Peting pro jednoho
To
není láhev
ale kaleidoskop
kterým točím
a točím
a sestavuji
všechny ty střepy
pravd
co mi leží v koutcích
Skládám si tě
z opuštěných orbitálních
stanic
z petrželových natí
a nakonec ti do úst
nalévám
trochu brandy na zahřátí
/probírám tě k životu
a sebe odhazuji
někam do kouta
někam
kde už čeká jedenáct
podobných nám 2/
***
Přečteno 1067x
Tipy 18
Poslední tipující: Lukáš Rymeš, drsnosrstej kokršpaněl, susana načeva, Zefi, labuť, její alter ego, Michelll, zenge, pennywise, Hazentla, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)