Poslední dobou mám méně času na dílka, pročítání, ale to už se brzičko změní. Tvé dílko mne zaujalo, myslím si, že je nenásilné, dobře podané, jasné a cilené. Je smutné, trochu bolavé, ale jak jistě sama víš, jsi už poznala... prostě život sám. Do mužů nevidíme, stejně tak, jako oni do nás... někdy je dobře, jindy ne.
21.01.2010 06:06:00 | NikitaNikaT.