"Přání" k narozeninám
Anotace: Některá potěší, jiná dojmou...
Je to jen pár let, co byla jsi batole.
Utekly jak voda z hor do údolí!
Co Ti teď popřát krom úspěchů ve škole?
Tvé touhy neznám (a trochu to bolí!)
Svět už znáš o trochu dál než já!
Ať život štěstí a lásku Ti dá!
(Tvůj táta na Tebe vzpomíná)
Přečteno 433x
Tipy 2
Poslední tipující: 4LJFilip, Pevya
Komentáře (1)
Komentujících (1)