nekonečné moře
Anotace: smrt utopením tak krasna a zahadna :-)
Vratký můstek na rozbouřeném moři,
jen malá svíce na něm nezhasla,stále hoří.
Za toho kdo bláhově skočil do vln,
nenávisti a bolesti pln.
jeho tělo již na vždy na dně spící,
jeho ústa už napořád mlčící,
nikdo ho zpátky nepřivede do života,
společnost mu bude dělat už jen temnota.
Komentáře (0)