Re: Svátková...
Anotace: Děkuji za předčasné vánoce ...
V chrámu zní hlasy,
to potkaly se lidské duše,
tam dočká se i hříšník své spásy
a tak naslouchám tiše...
Zpěv co letí vzhůru,
doletí až do nebes,
nebýt tohoto kůru,
tak hříchy své bych už neunes.
Sedím v rozkvetlé zahradě
čistých duší,
slza co stéká po bradě,
děkuji že nejste hluší...
Komentáře (1)
Komentujících (1)