Jsem
Hvězdná obloha za úplňku.
Pramínek vlasů komety.
Luna, jež se klaní slunku.
Šál slzami posetý.
Víla, jež má občas strach
ze života, z podlých lidí.
Pírko s duší na vahách.
Pekelnice, jež se stydí.
Dech života plný vášně.
Rozverný horský pramínek,
Vítr beze trochy kázně.
Řeka plná vzpomínek.
Temná hloubka plná záhad.
Tajemství předemnou skryté.
Jestli chcete, zkuste hádat.
Pravdu se však nedozvíte.
Přečteno 416x
Tipy 31
Poslední tipující: hypertenze, Danushka, Zefi, Bíša, Vlk v rouše, sluníčko sedmitečné, Hmota, labuť, danav, enigman, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)