Moderní trojboj
V kanceláři vnadná třicítka
co ráda vyhodí si z kopýtka
šéfovi o pauze polední
pod stolem den zpříjemní
On však na služební cestu musí
připraveny už má luxusní kusy
v bytě jedné vdané paničky
kontroluje roztažené nožičky
Až se vrátí domů z cesty
splní si manželské resty
už se těší zase do práce
kde věnuje se sekretářce
Přečteno 894x
Tipy 5
Poslední tipující: Giginka, susana načeva, Lioness, Bíša, Sidonie89
Komentáře (3)
Komentujících (3)