..
Ať si bůh,koza nebo snob,
v srdci já mám pevný bod.
V srdci já sílu mám,
vztek v sobě si já uhlídám.
Uhlídám sebe,uhlídám tebe,
ale neuhlídám rozbouřené nebe.
Venku ten bílý sníh ničí oči mé,
raději vidim louky rozkvetlé..
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, 4LJFilip
Komentáře (1)
Komentujících (1)